Weightloss

Avtohipnoza za hujšanje

Moje apetit se zmanjšuje iz dneva v dan. Pri zmanjšanih porcijah hrane psihično in fizično uživam. Ne glede na to, da manj jem, samo polovico krožnika, količina hrane zadostuje za normalno delovanje. Več kilogramov ko izgubim, bolje se počutim in lepše izgledam. Med obroki ničesar ne jem, občutek lakote pa nadomestim s svojimi normalnimi vsakdanjimi opravki. Če je kriza velika, začnem dihati s trebušno prepono ali popijem kozarec vode. Dihanje in voda zmanjšujeta tek po hrani. Med tem ko počasi vdihujem, občutek po hrani izgine, in ko izdihnem, občutim polnost v želodcu. Kadar imam suha usta, potešim svojo žejo z navadno, čisto, bistro vodo, ki izpira iz telesa strupe in maščobne delce.

Občutim močan odpor do sladkarij. Ta odpor se krepi iz dneva v dan. Od zdaj naprej ne bom več jedla sladic. Vsak teden izgubim po 1 kilogram do dva. Pri tem se počutim zelo dobro. Lažen občutek varnosti, ki mi ga daje povečano uživanje hrane, sladice, čokolada, mi ni več pomemben. Zavedam se posledic kratkotrajnega užitka in vselej dam prednost dolgoročnemu zdravemu počutju v vitkem telesu.

Nimam več teka in za glavne obroke jem malo in sem takoj sita. Vsako jed vzamem samo enkrat in hrano dobro prežvečim, vsaj 20 do 30 krat vsak grižljaj. Po vsakem rednem obroku je moj trebuh poln, sem potešena in zadovoljna. In ta občutek polnosti me napolnjuje do naslednjega obroka. Med glavnimi obroki in po večerji ne jem nič. Če me zagrabi kriza zunaj rednih obrokov, naredim kečari mudro (s konico jezika se dotaknem neba) in lakota bo izginila. Vsak teden izgubim na tehtnici po 1 kilogram. Občutim, kako sem vsak dan vse bolj zdrava in prebava mi dobro dela. Do hrane sem povsem ravnodušna. Požrešnost me je zapustila. Počutim se zelo dobro.

Za glavnimi obroki pojem nekaj malega in takoj sem popolnoma sita. Slaščice in kruha več ne jem. Njihov okus mi je iz dneva v dan bolj odvraten. Vsak teden izgubim po kilogram in pri tem se dobro počutim.

Neomajno, vztrajno in stalno nadzorujem svoje prehranjevalne navade. Na mojem jedilniku ni več kalorične in mastne, hitro pripravljene hrane, uživam samo še zdrava, polnovredna živila, sadje, zelenjavo, stročnice, oreške in žitarice …

Vsaka moja beseda se globoko vsidra v mojo podzavest. Vse bom naredila natanko tako. Vsak teden izgubim po kilogram teže. Pri tem se dobro počutim. Iz dneva v dan v vsakem pogledu mi je vse boljše in boljše.

Med hujšanjem nimam nobenih težav s tem, da pazim na to, kako jem in kaj jem, ker sem si to možnost izbrala sama. Z zdravo prehrano nadziram svojo težo. Nimam nobenih težav s tem, da ohranjam svojo vse bolj vitko, zdravo, privlačno podobo. Ko dosežem želeno težo, uživam samo še toliko hrane, kot je treba za ohranjanje zdravega in vitkega telesa. Moja teža lahko variira samo še za kilogram ali kilogram in pol. Dobro se počutim v svoji koži, sem privlačna in nimam težav z zapeljevanjem nasprotnega spola. Spreminjam se v novo osebnost in telo in sem vsak dan bližje svoji pozitivni podobi.